Monday, 3 December 2012

burung biru :D

haii uolls :D ad twitter tak? alaa yg budak-2 skrng selalu ckp burung biru tuu . hehe kalau ad tu meyhh lah main follow-2 main tweet-2 kalau dah follow tu kan nak mimi follow balik mention je kay? insyaAllah mimi reply tweet-2 korg . btw thnks yaaaaa :* https://twitter.com/meyymeyylaaaaa

soooo sadddd :'(

hi,assalamualaikum hari ni sedey sngt hmmm, dah lah tak dpt ikut mkn pun belum ni, wany,jep,benjo have fun kay? keluar tu jgn lupa mimi pula. balik jgn lmbt. haihhhhhhh sngt tensionnn hari ni -,- dah lah , sakit hati je story pasal ni . hmm bye :'(

Friday, 27 July 2012

Hari Guru :)

alya & fatin & wani & aini & mimi (saya) & fyqa 

FACEBOK



Papa & Saya :)

Nasrey bin salleh & Fatin nursyamimi zaidi
hi hi , siapa jejaka yang kacak tu ? hah ! tu lah uncle mimi , dia handsome kan ? ramai betul yang minat dia :P *puihh HAHA ! mimi paggil dia papa , sebab anak-2 panggil dia papa , tetiba melekat pulak panggilan tu , act mimi dulu panggil dia AYOH NGOH perrgh hodoh nya nama HAHA ! dia ni coach bola baling sekolah mimi , SMKKKB , johan tu :D percaya tak ? percaya ke tak percaya ke , kena jugak percya k ? ;D eh: k lah , later story lagi byeeee ! assalamualaikum :* muahh sket ;D

Thursday, 12 April 2012

Congrats :)

Hi Hi :D
Naa citaa pasal bola baling nie , alhamdulillah dpt jugaa Johan :)
Ta Sangkaa pulaa masa penalti tu gol haha . macam ta caya jeyhh mng -.-.' . time da gol tu .. mimi cepat-2 lari masuk padang , Peluk FATIHA korng ta kenal kott '' . wahhh! Happy Gilaa Ni Okeyy-2 smpai sini jeyhh kott Tata :*