Friday, 27 July 2012

Hari Guru :)

alya & fatin & wani & aini & mimi (saya) & fyqa 

FACEBOK



Papa & Saya :)

Nasrey bin salleh & Fatin nursyamimi zaidi
hi hi , siapa jejaka yang kacak tu ? hah ! tu lah uncle mimi , dia handsome kan ? ramai betul yang minat dia :P *puihh HAHA ! mimi paggil dia papa , sebab anak-2 panggil dia papa , tetiba melekat pulak panggilan tu , act mimi dulu panggil dia AYOH NGOH perrgh hodoh nya nama HAHA ! dia ni coach bola baling sekolah mimi , SMKKKB , johan tu :D percaya tak ? percaya ke tak percaya ke , kena jugak percya k ? ;D eh: k lah , later story lagi byeeee ! assalamualaikum :* muahh sket ;D